Stadspaviljoen noord

KvK 71315306
BTW NL 8586 66 376B01

BETALEN
Online kan je betalen met iDEAL en Creditcard.

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten variëren per bestelling. 

LEVERTIJD
De verwachte levertijd is 3 - 5 werkdagen. 

BEZORGING
De bestelling wordt op het aangegeven afleveradres bezorgd door PostNL. Via de mail word je door PostNL op de hoogte gehouden van het bezorgmoment. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakket bij de buren aangeboden. Kunnen je buren het pakket ook niet aannemen? Dan ontvang je een e-mail van PostNL pakket de volgende dag op te halen is bij het dichtstbijzijnde ServicePoint. 

HEB JE EEN VRAAG?
Neem contact met ons op via stads@paviljoennoord.com. Wij helpen je graag!

RUILEN

Wil je een artikel ruilen? Stuur het artikel retour en plaats een nieuwe bestelling. De eerste aankoop zal dan gecrediteerd worden, de tweede aankoop dient betaald te worden. 

RETOURNEREN

Indien je een aankoop hebt gedaan via de online store, kun je artikelen retourneren binnen de zichttermijn van 14 dagen.

VOORWAARDEN RETOUR

Artikelen mogen alleen geretourneerd worden wanneer deze ongebruikt/ongedragen zijn, in de originele staat verkeren en verpakt in de originele verpakking, inclusief kaartjes, labels en dergelijke. Wanneer je een artikel retourneert dien je de originele pakbon bij te voegen.

ANNULEREN

Indien de bestelling nog niet is verstuurd en je de verzendbevestiging nog niet hbt ontvangen kun je telefonisch contact opnemen met ons om je order te annuleren. Zorg ervoor dat je jouw ordernummer paraat hebt, zo kunnen wij je nog sneller van dienst zijn.

RETOURPROCES ONLINE BESTELLING

RETOURNEREN

Verpak de artikelen in de originele verpakking en plaats deze in de doos. Retouneer de order naar Plein 63, 1861 JX Bergen. Bewaar het verzendbewijs totdat je een bevestiging per e-mail ontvangt dat je pakket in goede orde is ontvangen, wij zijn niet verantwoordelijk bij verlies van je pakket.

RETOURNEREN BIJ ONS IN DE WINKEL (GRATIS)

Bij ons in de winkel kun je gratis je bestelling ophalen of retourneren. Ook pakketten gekocht op de webshop kunnen worden geretourneerd in de winkel.

Neem de originele verpakking samen met de pakbon mee naar de winkel. Geef je pakket af bij de kassa en bewaar het afgiftebewijs goed. Je ontvangt een bevestiging per e-mail zodra jouw retourzending verwerkt is. Het retourbedrag wordt dan binnen 5 werkdagen gecrediteerd.

FINANCIËLE AFHANDELING

Je hebt 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je jouw bestelling ontvangen hebt. Als je jouw pakket retour hebt gestuurd wordt het normaliter binnen 2 weken verwerkt door het magazijn. Als je retourzending verwerkt is ontvang je een retourbevestiging per mail. Vanaf het moment dat je deze mail ontvangt wordt de creditering binnen 5 werkdagen verwerkt. 

RETOURPROCES WINKELBESTELLING

Verpak de artikelen in de originele verpakking.Neem de pakbon en de originele kassabon die je in de winkel hebt ontvangen mee. Zonder de pakbon en kassabon kunnen wij het product helaas niet in ontvangst nemen.